Blog area / Traient fum

I si la samarreta era per a un amic?

No ens hem parat a pensar que les samarretes dels àrbitres del Villareal-Madrid, podrien ser per un amic o per un nét!
I si la samarreta era per a un amic?
I si la samarreta era per a un amic?
No ens hem parat a pensar que les samarretes dels àrbitres del Villareal-Madrid, podrien ser per un amic o per un nét!

El president del Villareal FC, Fernando Roig, va assegurar que els àrbitres del partit entre el Villareal i el Madrid van abandonar l’Estadi de la Ceràmica amb bosses del Reial Madrid. Ho va fer als micròfons de Cadena Cope amb un tall de veu sensacional. “Que els àrbitres han marxat de l’Estadi de la Ceràmica amb bosses del Madrid?”, preguntava el presentador de “Tiempo de Juego”. La resposta de Fernando Roig? SENSACIONAL: “No, no... Amb ceràmica no... No portaven res de ceràmica, han marxat amb bosses del Reial Madrid!”.

Quan un sent aquestes declaracions és normal que pensi que els àrbitres estaven comprats. Però i si les samarretes eren per un amic? O per un nét dels àrbitres? Ningú s’ha parat a pensar en com es deu estar sentint aquest amic o aquest nét que només volia una simple samarreta del Madrid. Una samarreta que quant pot costar? Entre 90 i 120 euros? (tirant llarg...).

Perquè perdoneu, si els àrbitres s’han deixat comprar per dues o tres samarretes (el que podria suposar un valor d’entre 180 i 300 euros) s’haurien de queixar, i molt, als màxims estaments del Madrid. Perquè si comprar el partit només ha costat 300 euros, els àrbitres haurien de declarar-se en vaga per la pèrdua dels drets dels treballadors. Abans de la crisi, els partits es compraven amb dues samarretes, 3 pilotes i dues entrades com a mínim!

Ara bé, com que setmana rere setmana ens insisteixen en la bona fe dels àrbitres -tot i que cada vegada costa creure-s’ho més-, crec que el problema rau en la poca preocupació que els àrbitres tenien per deixar-se veure amb aquestes bosses (i més després de la polèmica en el partit).  Per tant, dubto sincerament que els àrbitres estiguin comprats, però s’ha de permetre que uns àrbitres no es preocupin per la imatge que poden donar?

Comments
Our blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Read

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Read

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Read