Logo

HOME OF BARÇA FANS

Danilo's signing increases

In theory, the transfer was about 31.9 milion euros

Danilo's signing increases
Danilo's signing increases

In theory, the transfer was about 31.9 milion euros

Danilo
Danilo

| ©Getty Images #463790066

When Madrid announced Danilo's signing didn't publish the official number of the transfer. Despite this, Oporto made the number public in 31,9 million euros. As happened with Neymar signing, the first numbers are not definitive. A Spanish newspaper, As, calculate the amount of the signing and had a conclusion: Danilo will cost 39,3 million euros.

Com es pot veure en el gràfic, la xifra important és la que sumarà el Porto: 31,5 milions. A banda d'això, i segons una clàusula pactada entre Porto i Santos, l'equip brasiler rebrà 1,8 milions; aquesta xifra és el 10% de 18,5 milions, la diferència entre el preu que va pagar el Porto (13) i el que pagarà el Madrid (31,5).

Les comissions dels intermediaris afegeixen 4 milions més a la xifra, mentre que els drets de formació (concepte regulat per la FIFA) suposaran 1,5 milions, a repartir entre América Mineiro, Santos i Porto (encara que el club portuguès hi ha renunciat). Finalment, el Madrid ha contractat una assegurança que li ha costat 0,5 milions. Tots aquests conceptes sumats suposen els 39,3 milions finals.